Vi bruker informasjonskapsler for å analysere bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Send forespørsel

Praktisk informasjon

Hva koster en tatovering? La oss prøve å forklare!

Hva koster en tatovering

Vårt mål er å kunne gi alle et minne de blir fornøyde med livet ut!

Men hvor mye koster det egentlig å legge seg under nåla? 
Scroll videre så skal vi prøve å gi deg en god forklaring på hvordan vi jobber med pris her hos oss! 👇

Vi hjelper deg med tatovering i oslo

Vår prisstruktur gir deg valgmuligheter som passer din økonomi og dine tatoveringsdrømmer.

Våre priser starter fra 1500,- for grunnleggende tatoveringer. Dette er oppstart og timespris for de enkleste tatoveringene vi utfører. Vanlige eksempler på slike tatoveringer er gjerne datoer, navn, enkle fine line tatoveringer eller små symboler. Her kan du tatovere så mye du vil innenfor en time. Varer timen din i en halvannen time blir regnestykket: 1500 + 750 = 2250,-.
Du betaler for den tiden tatovøren bruker. Enkelt og greit. 

Hvis du søker noe helt unikt, tilbyr vi også tjenester utført av vår høyt respekterte tattoo-ekspert, Electric Linda, til en timepris på 3000,-. Linda har oppnådd internasjonal anerkjennelse takket være sitt unike talent, hardtarbeidende natur og tilstedeværelse i sosiale medier. Gjennom årene har hun tatovert i anerkjente studioer, deltatt på verdenskjente messer og markert seg i sosiale medier. 

Uansett hva ditt budsjett tillater, kan du være trygg på at du vil få en tatovering av høy kvalitet som du blir strålende fornøyd med hos oss. Utforsk våre fantastiske kunstnere og la oss hjelpe deg med å skape din drømmetatovering!

Mac Miller

Få enkelt og uforpliktende prisoverslag

Ønsker du å få et prisestimat på din drømmetatovering? Den enkleste måten å få det på er å fylle ut vårt uforpliktende bookingskjema. Der deler du dine bilder, ideer og tatoveringsstilpreferanser, så gir vi deg raskt en estimert pris basert på dine ønsker. Vi streber etter å gjøre hele prosessen enkel og transparent, slik at du kan få den tatoveringen du har drømt om, til en pris som passer din økonomi.

Uansett om du drømmer om fine line-tatovering, realisme tatovering eller cover-up, hjelper vi deg med å realisere dine ønsker i nærmeste fremtid. 

Ta kontakt med oss i dag!