Vi bruker informasjonskapsler for å analysere bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Send forespørsel

Personvernerklæring

Personvernerklæring

Vi, Masterpiece Tattoo AS, er dedikert til å beskytte dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen beskriver vi hvordan vi samler inn, bruker og beskytter dine personopplysninger når du besøker vår nettside eller benytter våre tjenester.


Hvem vi er og kontaktinformasjonen vår

Masterpiece Tattoo AS, et profesjonelt tatoveringsstudio, registrert med org. nr. 929 815 009. Du kan kontakte oss på post@masterpiece.no, eller +47 24022016.


Hvorfor vi behandler personopplysningene dine (formål)

Vi behandler dine personopplysninger for å kunne tilby deg tatoveringstjenester, inkludert å utføre konsultasjoner, bestille time, og oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde. Vi vil også bruke dine personopplysninger for å forbedre våre tjenester, gjennomføre undersøkelser, samt sende deg informasjon om våre produkter og tjenester.


Rettslig grunnlag for behandlingen (behandlingsgrunnlag)

Vårt rettslige grunnlag for å behandle dine personopplysninger er vår forpliktelse til å utføre avtaler om tatoveringstjenester, samt vår berettigede interesse i å forbedre våre tjenester og sende deg informasjon om våre produkter og tjenester.


Berettigede interesser

Våre berettigede interesser omfatter å kunne tilby deg en god tatoveringsopplevelse, samt å forbedre og utvikle våre tjenester.


Hvem vi deler personopplysningene dine med (mottakere)

Vi vil deler dine personopplysninger med noen tredjeparter, med unntak av i situasjoner som krever samarbeid med andre bedrifter for å levere våre tjenester, som for eksempel levering av varer og bruk av bookingsystem. I slike situasjoner vil vi sørge for at personopplysningene dine behandles på en sikker måte og i samsvar med gjeldende personvernlovgivning.


Lagring av personopplysninger utenfor EU/EØS

Vi lagrer ikke personopplysningene dine utenfor EU/EØS.


Varighet av behandlingen (oppbevaring)

Vi vil oppbevare dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde, samt for å overholde gjeldende rettslige krav. Når personopplysningene ikke lenger er nødvendige, vil de bli slettet eller anonymisert.


Dine rettigheter

Du har rett til å be om innsyn i dine personopplysninger, samt å kreve at vi retter, oppdaterer eller sletter dem. Du har også rett til å begrense behandlingen av dine personopplysninger, samt å protestere mot vår behandling. Dersom du mener at vi har behandlet dine personopplysninger i strid med gjeldende personvernlovgivning, har du rett til å klage til Datatilsynet.


Endringer i denne personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen når som helst, så sørg for å besøke denne siden regelmessig for å holde deg oppdatert på eventuelle endringer.


Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, eller vår behandling av dine personopplysninger, vennligst kontakt oss på post@masterpiece.no, eller +47 24022016.

Sikkerhetslagring

Tillater lagring knyttet til sikkerhet på siden, blant annet ved innlogging.

Funksjonalitetslagring

Tillater lagring knyttet til anbefalinger på siden, f.eks. anbefaling av videoer.

Personaliseringslagring

Tillater lagring (av bl.a. informasjonskapsler) relatert til annonsering.

Analyselagring

Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Annonselagring

Tillater lagring (av bl.a. informasjonskapsler) knyttet til analyse av bruksmønster på siden.