Vi bruker informasjonskapsler for å analysere bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Send forespørsel

Tatoveringsstiler

Cover up tatovering - Den klart beste løsningen for falmende tatoveringer

Cover up tatovering - Den beste løsningen for falmende tatoveringer

En gammel tabbe fortjener nytt liv!

En tatovering er ofte en kraftfull form for selvuttrykk og kunst. Men hva skjer når den magiske tatoveringen du hadde drømt om ikke lever opp til forventningene? Kanskje du ramlet inn i en trend eller endte opp med et motiv du raskt ble lei av? Uansett årsak; Og gå rundt med en tatovering som ikke bringer deg glede kan ha en negativ innvirkning på selvtilliten.

Tatoveringer har en tendens til å falme naturlig over tid, spesielt når de eksponeres for sollys, og kroppen din jobber kontinuerlig med å bryte ned blekket. Falmede tatoveringer har ikke den samme gnisten som de hadde i begynnelsen. Derfor kan en cover-up tatovering være en flott mulighet for å gjenopplive skjønnheten i huden din.

3 C6 D0 F66 9 E50 4 A45 A950 E311 C5 F3580 D

Hva er Dine Muligheter?

Generelt kan de fleste tatoveringer dekkes med en cover-up tatovering, men det er viktig å forstå begrensningene og mulighetene. Cover-up tatoveringer innebærer injisering av blekket fra den nye tatoveringen i samme hudlag som den gamle. Dette krever nøye planlegging og dyktighet fra en erfaren tatovør.

Resultatene kan variere, avhengig av størrelsen, fargen og plasseringen på den gamle tatoveringen. Derfor er det avgjørende å diskutere dine forventninger med en flink kunstner og finne den beste tilnærmingen for å forvandle din nåværende tatovering til et mesterverk du kan være stolt av.

38 D81050 FB98 403 E A263 A0 D636 E21 C12

Cover-up i stedet for laserfjerning? Her har du noen gode grunner til å fylle på med nytt blekk

Å ta en tatovering i dag er langt mindre kontroversielt enn det var for bare ti-tyve år siden, og frem mot slutten av dette tiåret er tatoveringsbransjen faktisk forventet å vokse med imponerende 50% globalt, det vil si en årlig økning på ca. 9,4%.

En annen interessant observasjon er at tatoveringsfjerningsutstyr er forventet en økning i nesten nøyaktig i samme takt, med en årlig vekst på 9,3% i samme tidsperiode. Det forteller oss både at tatoveringer bare vokser i popularitet, og at det finnes en del tatoveringer der ute som dessverre ikke har tålt tidens tann. 

Har du gammelt blekk du gjerne vil ha visket bort har du i realiteten kun et par alternativer.

Det ene er laserfjerning, en prosess som gjerne er kostbar, tidkrevende og svært smertefull. Tatoveringsblekk er krystaller som sitter noen millimeter under huden, og når disse krystallene brytes ned med laser, kan de spre seg og ende opp i blodet. 
I tillegg etterlater laserfjerning seg gjerne stygge arr som ofte er langt mer sjenerende enn den gamle tatoveringen du helst vil ha fjernet. 

Er det ikke da langt mer spennende å forvandle en tatovering du en gang elsket til noe nytt du kan bære med stolthet?

Det er mye som har forandret seg i tatoveringsbransjen de siste 20 årene, og med dagens toppmoderne utstyr og dyktige kunstnere kan du virkelig gi nytt liv til gamle synder i stedet for å prøve å fjerne dem med laser.

Så hvorfor ikke vurdere en oppfriskning av din eksisterende tatovering med dagens teknikker og talenter innenfor tatoveringsverdenen? 

75 E1 C243 80 B0 46 AA 98 DC F862899 A5215
7
9
10

Vil du booke time hos en av våre cover-up spesialister? 
LINDA
- MIGUEL - NICK