Vi bruker informasjonskapsler for å analysere bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Send forespørsel

Karriere

Vil du bli en del av familien?

Masterpiece er en familie av tatovører som brenner for å uttrykke kundens historie.

Vi på Masterpiece tar oss alltid tid til å beundre og gjenkjenne unikt talent når får øye på det. Vil du komme innom for en kaffe, se lokalene og vise oss arbeid er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss. Dørene våre står åpne for alle som deler samme lidenskap som oss. 

Godt samhold

Vi har et åpent, sosialt og inkluderende miljø på tvers av alle artister. I Masterpiece deler vi en felles ambisjon om å alltid utvikle oss til å bli bedre, og hjelper gledelig hverandre på veien. Vi arrangerer sosiale og festlige eventer så vel som faglige.

Unike lokaler

Vårt studio på Sagene er et drømmelokale for artister som setter pris på høy standard, romslighet og praktiske løsninger. Kombinert med lokalets spesielle særpreg og fargerike innredning, ønsker vi at studioet skal gjenspeile kreativiteten og kvaliteten som vi utøver.

Bred markedsføring

Vi hjelper tatovører med å utvide kundeporteføljene sine, ved å markedsføre både Masterpiece som felles merkevare og artistene individuelt. Vi sørger for god synlighet på digitale plattformer.

Studio manager

Bruk tiden på det du elsker - å tatovere. La vår studio manager ta hånd om bookingen, og nyt smidigheten til skreddersydde systemer som organiserer din timeplan og sikrer en rask og god informasjonsflyt til kunden.

Personlig utvikling

Med intern coaching og felles workshops, tilrettelegger vi for at du skal kunne utforske nye stiler som tiltrekker deg, utvikle deg selv som kunstner, og oppdage ditt gjemte potensial.

Rekruttering

Vi er for tiden full bemannet med tatovører, men send gjerne din portefølje og noen setninger om deg selv til post@masterpiece.no

Velkommen til vårt studio på Sagene

  • Åpningstider:

  • Mandag - fredag: 09:00 - 17:00

  • Lørdag: 10:00 - 14:00