Vi bruker informasjonskapsler for å analysere bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Send forespørsel

Ny tatovering? Da bør du tenke på dette!

Ny tatovering? Da bør du tenke på dette!

Electriclinda a nasty woman with tattoos age range 30 40 Oslo C 7dfd1690 9b94 4477 8ad9 14d0ee0f4b8b

Planlegger du å ta en ny tatovering? Å ta en ny tættis er både en spennende, personlig og unik opplevelse, derfor er det viktig å forberede seg riktig for å sikre at resultatet blir så bra som mulig. Her har du en liste over ting du bør og IKKE bør gjøre før du setter deg i tatoveringsstolen.

Dette bør du gjøre gjøre:

Research på tatoveringsstudioer: Velg en erfaren tatoveringsartist som har en solid portefølje og gode anmeldelser, og ikke minst; en som er god på den stilen du er ute etter. Spør gjerne om referanser og se på tidligere arbeid. Er du ute etter farge tatovering, realisme tatovering, Hyperrealisme, mikro realisme, cover-up, fine line, dot work eller portrett tatovering i Oslo?
Møt våre tatovører

Kosthold og hydrering:
Spis et sunt måltid før din tatoverings time, helst med nok proteiner og vitaminer. Å være vel hydrert bidrar også til å gjøre huden mer mottakelig for blekket.

Søvn:
Sørg for å få en god natts søvn før du kommer til oss. Vel uthvilt er du bedre forberedt på smerte og det kan hjelpe kroppen din med helingsprosessen.

Vurdere smertelindring:
Hvis du er bekymret for smerten, kan du diskutere med tatovøren om bruk av smertestillende kremer eller bedøvelsesmidler. Dette kan gjøre opplevelsen mer behagelig, selv om smerten for mange er en del av opplevelsen.

Klær:
Ha på deg komfortable klær som gir tilgang til området som skal tatoveres. Unngå stramme klær som kan gni mot tatoveringen etterpå.

Comfy klaer

Dette bør du IKKE gjøre


Drikke alkohol:
Unngå alkohol dagen før din tatoveringstime. Alkohol kan tynne blodet, noe som kan føre til økt blødning under tatoveringen. Det er ikke spesielt digg å være fyllesjuk heller.

Bruke narkotika:
Unngå rusmidler eller reseptbelagte medisiner som kan påvirke blodkoagulasjonen eller din generelle tilstand. Rådfør deg med legen din hvis du er usikker på om medisinene dine kan skape utfordringer. Du kan gjerne ringe oss på tlf: så svarer vi gladelig på de spørsmålene du måtte sitte inne med.

Eksponering for solen:
Unngå overeksponering for solen i dagene før din tatoveringstime. Solbrenthet kan føre til ubehag under tatoveringen og påvirke resultatet.

Diettvaner:
Unngå overdreven inntak av koffein og krydret mat før din tatoveringstime, da dette kan øke ubehaget og øke blodtrykket.

Stress:
Prøv å holde stressnivået lavt. Stress kan påvirke smerteopplevelsen og helingsprosessen negativt.


Husk! Å forberede seg ordentlig før en tatovering er avgjørende for å oppnå et vellykket resultat. Følg disse retningslinjene for å sikre en jevn og komfortabel tatoveringsopplevelse. Husk at god kommunikasjon med din tatovør også er nøkkelen til et vellykket resultat, så ikke nøl med å stille spørsmål og diskutere eventuelle bekymringer du måtte ha.