Vi bruker informasjonskapsler for å analysere bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Send forespørsel

Praktisk informasjon

Arr og tatoveringer - Hva er mulig?

DSC09600

Noen bærer arr med stolthet, andre har behov for å dekke dem til. Er du en av de som lurer på hva som er mulig når det kommer til arr og tatoveringer? Da har du kommet til riktig sted.

Skjermbilde 2023 12 28 kl 15 49 31
DSC05282

First things first!

Vent til arret har gjennomgått sin fullstendige helingsprosess før du forplikter deg til å tatovere over. Å gi kroppen nok tid til å gro er essensielt for å unngå potensielle komplikasjoner og skuffelser med det endelige kunstverket.

Vi anbefaler alle å vente minimum 6 - 12 måneder før de tatoverer over en arrdannelse, og hos oss booker vi alltid inn til en uforpliktende konsultasjon på forhånd for å kartlegge hva som er trygt og mulig.

Skjermbilde 2023 12 28 kl 15 48 51

Realistiske forventninger

Forstå at selv om tatovering kan forvandle utseendet til arr, vil det ikke fullstendig viske dem helt ut. Velg designet nøye, med hensyn til størrelse og dybde av arr, og skap realistiske forventninger om hva som kan oppnås.

Våre tatovører er spesialister på akkurat den biten, og med god kommunikasjon og godt samarbeid kommer vi garantert frem til en tatovering du kan bære med stolthet for resten av ditt liv.

Skjermbilde 2023 12 28 kl 15 48 19

Velg riktig Tatoveringsartist:

Å finne den rette tatoveringsartisten er nøkkelen. Utforsk porteføljer grundig og velg en artist som ikke bare har erfaring med tatovering over arr, men som også resonnerer med din personlige stil og visjon.

Et samarbeid med en tatovør som forstår din personlighet vil bidra til å forme en tatovering som går utover å bare dekke et arr, men skaper et kunstverk som definerer din identitet. En stor del av en tatovering i verdensklasse er en tatovering som gjenspeiler personen som bærer den, og vi fraråder studioer eller artister som ikke tilbyr en konsultasjon før de eventuelt skal dekke over arr.

Smerte og Tatovering over Arr: En Individuell opplevelse

Hver eneste kropp er unik, og smertetoleranse varierer fra person til person. Derfor opplever noen mye ubehag når de tar en tatovering, mens andre slipper billigere unna.

Som en tommelfingerregel er arrvev generelt mer smertefullt å tatovere enn uskadd hud. I noen tilfeller kan det til og med være ekstremt ubehagelig.

Eksperter sier at smerter i arr er vanlige, spesielt for personer hvis arr har forårsaket nerveskade eller kompresjon, som f.eks. ved amputasjonssår.

Noen typer arr har en tendens til å være mer smertefulle, for eksempel:
- Keloid arr
- Atrofiske arr
- Hypertrofiske arr
- Brannskader

Arr som er dype eller store vil også potensielt være mer smertefulle å tatovere. Tatovering over milde arr er enklere og litt mindre smertefullt, fordi de er mindre arr som ligger mest flatt mot huden og forblir innenfor grensene av det gamle såret.

Ved å forstå din egen smertetoleranse og konsultere med erfarne tatoveringsartister, kan du navigere smertefullt terreng og omfavne kunsten av transformasjon. Din reise mot å forvandle arr til personlige kunstverk starter her.