Vi bruker informasjonskapsler for å analysere bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Send request

News

Masterpiece til Bergen Tattoo convention

Skjermbilde 2024 03 27 kl 14 16 43

Masterpiece til Bergen Tattoo Convention!

Fra 10. til 12. Mai disker Leading light og Bergen Tattoo convention opp den tolvte tattoo-messa og Masterpiece stiller sterkt med 6 båser og hele studioet ut på tur. 

Bergen Tattoo Convention er en feiring av tatoveringskunsten i all sin prakt, og tiltrekker seg både lokale og internasjonale tatoveringsartister, samt entusiaster fra hele verden. Dette året lover å være intet unntak, med et imponerende utvalg av talentfulle kunstnere som stikker til Bergen for å vise frem sine personligheter og stiler. 

For oss er dette ikke bare en mulighet til å se og dele fantastisk tatoveringsarbeid, men også en mulighet til å være en del av et fellesskap av likesinnede gærninger som deler vår interesse for tatovering. Vi gleder oss til å møte nye mennesker, utveksle historier og inspirere hverandre gjennom våre felles interesser.

Bergen er en by rik på historie, kultur og skjønnhet, og vi kan ikke vente med å utforske den i tillegg til å delta på Bergen Tattoo Convention. Fra de pittoreske gatene i Bryggen til de majestetiske fjellene som omgir byen, er det så mye å se og oppleve her.

Så bli med oss på tur når vi stikker innom Bergen Tattoo Convention 10. til 12. Mai. 

Vi gleder oss til å se deg der!