Vi bruker informasjonskapsler for å analysere bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Send forespørsel

Steven Cui Bonito

GJESTEARTIST

32825 B6 A 342 E 4 ED1 9 F0 F 527 B7 A9 BE536
899098d3 7e14 45d2 9cbc fac4e0527657

Max har vært lidenskapelig opptatt av kunst, spesielt gatekunst, kroppskunst og dyreliv, helt siden barndommen. I 2018 bestemte han seg for å følge drømmene sine og begynte å utforske tatoveringsverdenen. Med en unik blanding av interesse for gatekunst og dyreliv, har han funnet sin nisje innenfor tatoveringskunsten.

Med en forkjærlighet for svart og grått, har Max utviklet en imponerende stil som fremhever kontrastene og detaljene i hvert motiv. Men han er ikke redd for å utfordre seg selv og ønsker å eksperimentere mer med farger og teknikker som dekker over arr, noe som gir kundene muligheten til å omfavne og feire sin egen historie.Insekter og småkryp er blant Max sine favorittmotiver.

Han finner skjønnhet i de minste skapningene og fanger deres intrikate detaljer med presisjon og finesse. For Max handler tatoveringer ikke bare om å dekorere kroppen, men også om å formidle viktige budskap om rettferdighet og respekt for naturen.En av de mest minneverdige opplevelsene Max har hatt, var da han fikk sjansen til å gjeste i Barcelona. Denne opplevelsen utvidet hans horisonter og ga ham muligheten til å lære fra noen av de beste i bransjen. Nå, som han kommer til vårt team som gjesteartist, er han ivrig etter å dele sin kunnskap og erfaring med oss, samtidig som han fortsetter å lære og utforske nye muligheter innenfor tatoveringsverdenen.

Ekspertise

  • Cover-up
  • Black & Grey
  • Realisme